Zoeken

04 -10-2017

Nieuws | LVTPR (NL) breidt Consumer & Brands-portfolio uit met zwangerschaps- en kinderkledingmerk Noppies

04 -10-2017

Nieuws | LVTPR (NL) breidt Consumer & Brands-portfolio uit met zwangerschaps- en kinderkledingmerk Noppies

Noppies, merk voor zwangerschaps- en kinderkleding, kiest voor LVTPR als zijn nieuwe PR-bureau in Nederland. Dat betekent dat LVTPR voor 9M, moederbedrijf van de merken Noppies, NOP, Esprit, Supermom en Queen mum, strategisch PR-advies en uitvoerende PR-werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Noppies is naast iCandy en Babboe een derde merk in het sterk groeiende baby- en lifestyleportfolio van het Nederlandse Consumer & Brands-team.

Het aantal merken dat 9M voert neemt de laatste jaren sterk toe. Omdat alle merken een ander profiel in de zwangerschaps- en kinderkledingmarkt hebben, vormde de communicatie een flinke uitdaging. Een uitdaging die vroeg om een nieuw bureau. Te meer omdat de doelgroep zich steeds meer online bevindt, het media-aanbod segmenteert en moeders meer en meer informatie halen bij andere moeders. Aan LVTPR de taak om op deze trends in te spelen.

“Na een uitgebreide pitch onder verschillende PR-bureaus wist LVTPR campagnematig precies de juiste snaar te raken die wij zoeken. We werden vooral aangestoken door de drive en het enthousiasme van het LVTPR-team en kijken uit naar een lange en goede samenwerking”, zegt Christa de Wal, Marketing & Communicatie Manager bij Noppies.

“LVTPR weet als geen ander diverse communicatiedisciplines te integreren. Dit omdat we onderdeel uitmaken van de LVT Group met daarin diverse experts. Samen weten we hoe merken en bedrijven optimaal te positioneren en over die positionering te communiceren. De combinatie tussen strategische PR, storytelling en specifieke ervaring in de sector maakten dat we een van de bekendste merken aan ons wisten te binden”, zegt Marije Perdon, Director Consumer & Brands.