Zoeken

30 -10-2017

Nieuws | LVTPR verzorgt voor Jaarbeurs Utrecht communicatie voor, tijdens en na IT-beurzen

30 -10-2017

Nieuws | LVTPR verzorgt voor Jaarbeurs Utrecht communicatie voor, tijdens en na IT-beurzen

Op 1 en 2 november 2017 is LVTPR met een eigen PR- en communicatiestand te vinden op beurscombinatie Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo in Jaarbeurs Utrecht. Dit is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen de Jaarbeurs en LVTPR. De stand lijkt tussen de grote en kleine IT-partijen misschien een vreemde eend in de bijt. Echter, de brede dienstverlening van de communicatiegroep waar LVTPR onderdeel van is, zorgt ervoor dat veel IT-bedrijven er terecht kunnen. Voor PR-activiteiten, maar ook voor content- en eventmarketing bijvoorbeeld. Het uiteindelijke doel is altijd om IT-verhalen aantrekkelijk en doelgericht te vertellen.

LVTPR nodigt bezoekers én standhouders van harte uit om langs te komen op standnummer E.131. De perslunch voor journalisten vindt dit jaar ook plaats op de stand van LVTPR.

PR en communicatie voor Jaarbeurs

LVTPR werkt al enige tijd voor de Jaarbeurs. In deze hoedanigheid verzorgt het Business & Technology-team samen met Contentbureau alle PR en communicatie voor diverse grote IT-beurzen. Dit betekent enerzijds dat we alle perscontacten onderhouden. Anderzijds zet LVTPR een media- en blogcampagne in om awareness voor de beurzen te creëren. Onderdeel daarvan: het schrijven en distribueren van persberichten met nieuws over de beurzen. En het optekenen van blogs vanuit diverse beurssprekers. Ook zetten we socialmedia-advertenties en Google AdWords in om de ticketing aan te jagen.

LVT Group voor IT-bedrijven

Het begrijpelijk vertellen van IT-verhalen aan verschillende doelgroepen is wat we bij LVTPR en binnen de LVT Group elke dag doen. In Nederland, maar ook in België en Luxemburg. En dat voor zo’n zeventig IT-klanten, waaronder Oracle, Veeam, Vertiv, Qualys, Forcepoint, Extreme Networks en Dimension Data. Met twaalf IT-contentspecialisten en een designstudio in huis maken we content voor onder meer websites en social media. Ons eventmarketingbureau Eventive helpt IT-bedrijven met het vertellen van hun verhaal op, jawel, een event.