Zoeken

16 -07-2018

Nieuws | Nintendo doet beroep op lifestyle-team LVTPR

16 -07-2018

Nieuws | Nintendo doet beroep op lifestyle-team LVTPR

Om de Nintendo Switch en de nieuwe productlijn – Nintendo Labo – onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek, kiest Nintendo voor LVTPR. Het wereldberoemde entertainmentmerk zocht naar een partij met een groot medianetwerk in met name de lifestylebranche, en vond die in het Benelux-PR-bureau.

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn voor de Nintendo Switch, waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken in combinatie met kartonnen bouwplaten. De introductie is dan ook niet alleen interessant voor hardcore gamers en andere tech- en gadgetliefhebbers, maar ook voor bijvoorbeeld lifestyle- en mamamedia. Om de campagne zo breed mogelijk uit te rollen, doet Nintendo een beroep op de expertise van LVTPR. Het bureau heeft een bewezen trackrecord met merken die zich richten op jonge gezinnen, zoals zwangerschaps- en kinderkledingmerk Noppies, kinderwagenproducent iCandy en schrijfwarenleverancier Caran d’Ache.

Bianca Stirnweis, Senior PR & Events manager bij Nintendo: “Nintendo Labo is een geheel nieuwe manier van spelen, bouwen en ontdekken voor het hele gezin. Door een samenwerking op te zetten met LVTPR willen we Nintendo Labo ook onder de aandacht brengen bij de traditionele lifestylemedia, met de focus op familie en kinderen. De keuze viel op LVTPR vanwege het uitgebreide klantportfolio en netwerk in deze branche.”