Zoeken

06 -06-2017

Nieuws | Share & Learn in Project Villa: multidisciplinaire kennisdeling

06 -06-2017

Nieuws | Share & Learn in Project Villa: multidisciplinaire kennisdeling

Stel je voor: alle medewerkers uit de LVT Group in een schitterende villa in het Brabantse Chaam. Midden in de natuur. En goed te bereiken voor onze kantoren in Amsterdam, Bunnik en Brussel. Verdeel alle medewerkers over vier dagen en in verschillende junior-, medior- en senior-teams. En zorg ervoor dat elke groep een ultieme mix bevat van PR-, content-, event- en designexperts. Laat ze zich een hele dag storten op een levensechte communicatiecase. En presenteer de uitwerkingen aan het eind van de dag aan een vakkundige jury en elkaar. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch niet. Want Project Villa is waarheid geworden. En dat was fantastisch.

Iedereen die voor de LVT Group werkt, weet dat de inhoud van het vak verandert. Cruciaal is dat je steeds blijft bijleren. En als we één ding absoluut niet willen, is dat stilstaan. Daarom investeren we volop in onze mensen, over de hele groep. Belangrijk is ons interne opleidingstraject: de LVT Academy. Iedereen – van junior tot senior – krijgt de kans te leren van elkaar. Zo geeft onze online consultant regelmatig opleidingen over social media, brengt een ander ons alles bij over timemanagement en vertellen onze corporate specialisten over de ins en outs van crisiscommunicatie. Zo bundelen we niet alleen onze expertises, maar hebben onze klanten daar uiteraard ook baat bij.

De verschillende Benelux-kantoren binnen de LVT Group zorgen ervoor dat we niet allemaal fysiek zij aan zij werken. Oftewel: samenwerken met andere visies en expertises gebeurt niet altijd standaard. Steeds vaker vragen communicatie-uitdagingen echter om een multidisciplinaire aanpak. De samenwerking tussen onze specialisten van de verschillende labels en landen wordt dus steeds belangrijker.

Brainstormen en samenwerken

Wat bleek: het brainstormen en samenwerken met collega’s van andere disciplines – en ook nog eens in een volledig andere omgeving – bleek ontzettend boeiend. Natuurlijk kennen we elkaar wel van onze teambuildingactiviteiten, maar het is goed om te zien en ervaren hoe andere labels denken, zich ontwikkelen en zaken aanpakken. Bovendien werd nog eens duidelijk hoe we samen een one-stop-shop zijn die elk multidisciplinair communicatievraagstuk aankan. Dat bleek wel uit de met verve gepresenteerde plannen. Plannen die zelfs zo goed bleken dat we veel daarvan echt aan onze klanten gaan voorstellen. Tel daar het keiharde werken, het vele lachen en bijleren bij op en je begrijpt waarom iedereen het zo leuk vindt om voor de LVT Group te werken.

Lijkt het je leuk om bij LVTPR te komen werken? We hebben diverse vacatures.