Zoeken

Onze diensten

TOON MEER

Mensen zijn verhalenvertellers. Maar wat is het verhaal dat jij gaat vertellen? Dat vraagt om creativiteit, branchekennis, ervaring en strategisch inzicht. Uiteindelijk komt alleen daarmee een lijst PR-diensten tot leven.

Toch laten we je hieronder ook graag zien wat we zoal voor je kunnen doen. Scroll naar beneden om onze diensten te zien.

We advise

We advise

Paid, owned, earned media; wat te doen? LVTPR wijst je de weg. Helpt bij het maken van keuzes. En ontwikkelt een inhoudelijke en onderscheidende strategie die volledig meetbaar is.
Analytics, media & monitoring
Van het aantal knipsels en likes tot het daadwerkelijke effect van PR-activiteiten. Wij monitoren je markt en bepalen samen met jou hoe we het resultaat van communicatie inzichtelijk maken.
Contentmarketing
Ook jouw organisatie zit vol verhalen. Wij helpen ze vertellen. Met vindbare en aantrekkelijke content, verspreid via relevante media. Of we daarvoor betalen of niet – wij helpen je je doelen te behalen.
Crisiscommunicatie
Optimaal voorbereid zijn op een crisis. Wij trainen en ondersteunen. Van strategisch advies tot uitvoering. Onze communicatie-experts bereiden je voor en helpen je. Op welk moment dan ook.
Messaging
Wie communiceert, begint met het bepalen van de boodschap en de doelgroepen. Daarom start je bij LVTPR liefst met een messagingsessie: welke verhalen creëren een sterk beeld? Waarom zouden mensen je vertrouwen?
Reputatiemanagement
Of je nu nog moet bouwen aan een reputatie of deze wilt behouden en beschermen; LVTPR weet wat er nodig is om jouw visie en missie bij de doelgroep te krijgen.
Strategie
Van in het wilde weg schieten naar een stip op de horizon. Je komt alleen verder als er een doelgerichte strategie is. Wij helpen die te maken. Inzichtelijk, creatief en resultaatgericht.
Training
De media te woord staan. Omgaan met een crisis. Webcare via social media. Alles is te leren. Wij geven regelmatig trainingen en workshops op alle communicatievlakken. Persoonlijk of voor grote groepen.
We create

We create

Jouw verhaal. Wij vertellen het, geven het vorm, dragen het uit. Van de boeiendste content tot het strakste grafisch ontwerp. En van deelbare video tot impactvol relatie-event.
Copywriting
Van overtuigende short copy tot persberichten en intrigerende whitepapers. Dankzij onze ervaren tekstschrijvers ben jij verzekerd van content die de doelgroep raakt en boeit.
Design
Een fantastische tekst, maar geen passend beeld? Een productbrochure, maar geen huisstijl? Een social-mediapagina zonder eigen signatuur? Samen met onze designers maken we altijd wat moois voor je.
Digital & social media
Een social-mediastrategie volledig afgestemd op interactie met de relevante doelgroepen. Een SEO-landingpage of volledige corporate website. Je digitale strategie krijgt vorm met LVTPR.
Video & fotografie
Video scoort. Niet voor niets ook. Een goede video boeit en is zo een interessant medium om je boodschap over te brengen. Dat geldt ook voor een prachtige foto. Wij regelen het voor je.
We engage

We engage

Wij zijn PR. Dat betekent dat we jouw relevantste doelgroepen bereiken, no matter what. Via media, influencers of content op sociale platformen; het gaat uiteindelijk altijd om interactie.
Events
Soms is het goed een verhaal face-to-face te vertellen. Of te kiezen voor een guerrilla-actie. Samen met onze eventmanagers helpen wij je met een event dat in lijn is met jouw communicatiedoelstellingen.
Interne communicatie
Binnen elke organisatie is het belangrijk dat het personeel weet wat er speelt. Dat medewerkers betrokken zijn. Wij helpen je graag om met de juiste communicatiemiddelen van medewerkers merkambassadeurs te maken.
Marketing automation
Leads scoren en hun gedrag monitoren; wij helpen je met je conversievraagstuk. Daartoe maken we gebruik van marketing automation uit het midden- en topsegment. Samen gaan we voor zoveel mogelijk marketing en/of sales qualified leads.
Media-, influencer- en stakeholder-relaties
Celebrity’s, YouTubers, merkambassadeurs, influencers, journalisten en politici – ons relatienetwerk is groot. Zo regelen wij dat jouw boodschap bij de juiste persoon terechtkomt. Of door diegene uitgedragen wordt.
Social-mediacampagnes & -engagement
Benieuwd voor wie we al deze diensten uitvoeren? En in welke sectoren onze expertises liggen? Kijk dan bij onze klanten.