Zoeken

03 -01-2019

Nieuws | Petronas en Sharp Electronics kiezen voor LVTPR Benelux

03 -01-2019

Nieuws | Petronas en Sharp Electronics kiezen voor LVTPR Benelux

LVTPR begint 2019 met twee nieuwe klanten. Zowel Petronas als Sharp Electronics kiezen ervoor om hun PR- en communicatieactiviteiten neer te leggen bij het Business & Technology-team van LVTPR. Een belangrijke reden voor de keuze van de twee bedrijven is de status van LVTPR als ervaren Benelux-bureau. Ook heeft LVTPR als onderdeel van de LVT Group alle expertise in huis om deze klanten breed te ondersteunen, van strategie- en conceptontwikkeling tot complete uitvoering en opvolging.

Petronas

De Maleisische oliemaatschappij behoort tot de top vijfhonderd grootste bedrijven ter wereld. Het bedrijf koos voor LVTPR vanwege zijn ervaring in de wereld van olie en smeermiddelen. Zo werkte LVTPR eerder voor meerdere internationale oliemaatschappijen en verzorgde het daarvoor een breed portfolio aan dienstverlening – van social media tot eventmanagement en internationale persconferenties.

Sharp Electronics Benelux

Al meer dan honderd jaar houdt Sharp Electronics Benelux zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten op het gebied van document solutions, managed services, visual solutions, energy solutions en payment solutions. In zijn zoektocht naar een nieuw PR-bureau was Sharp onder de indruk van de geïntegreerde en strategische benadering van LVTPR en de mogelijkheden voor ondersteuning in de gehele Benelux.

Gijs van Beek, director Business & Technology, LVTPR: “We zijn trots deze twee grote namen te mogen toevoegen aan ons klantenportfolio. Als onderdeel van de LVT Group hebben we in de Benelux inmiddels ruim tachtig gepassioneerde communicatieprofessionals tot onze beschikking, van PR-consultants tot contentmarketeers, designers en eventmanagers. Dat betekent dat we snel kunnen opschalen en elke klant optimaal kunnen ondersteunen in de gehele communicatiestrategie en -uitvoering. Dat is een van de redenen waarom veel klanten voor LVTPR kiezen. We kijken uit naar een succesvol 2019 samen met onze bestaande en nieuwe klanten.”