Zoeken

Het PR-bureau voor corporate communicatie

Een goede reputatie opbouwen én behouden is een flinke uitdaging. Bij LVTPR, het PR-bureau voor corporate communicatie in de Benelux, hebben we een eigen strategie ontwikkeld die organisaties helpt om aan die reputatie te bouwen. We ondersteunen u bij het in kaart brengen van alle mogelijke stakeholders, onderzoeken hun belang en invloed, en zorgen via consistente communicatie voor wederzijds begrip tussen die stakeholders en uw organisatie.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor corporate communicatie?

Van zichtbaarheid creëren voor uw CEO tot financiële en interne communicatie. Maar ook employer branding, corporate social responsibility (CSR), crisiscommunicatie en positionerings- en messagingsessies. Wij hebben alle ervaring in huis om uw organisatie de gewenste identiteit te geven. Het vertrekpunt daarbij is uw positionering en messaging. Waar staat uw organisatie voor, wie zijn uw doelgroepen en wat zijn de boodschappen die u wilt uitdragen? Wij zorgen voor één lijn in al uw corporate communicatie-uitingen.

Corporate communicatie voor Nederland, België en Luxemburg

LVTPR beschikt over een breed netwerk van corporate media-contacten, maar heeft ook persoonlijke toegang tot stakeholders, zoals politici of belangenorganisaties. We hebben ruime ervaring in corporate PR en communicatie voor zowel kmo/mkb als multinationals in België, Luxemburg en Nederland.

Benieuwd wat LVTPR voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van corporate communicatie? Neem dan contact met ons op via +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België of +31 (0)30 – 65 65 070 en info@lvtpr.nl voor Nederland. Wij horen graag van u.