Zoeken

Het PR-bureau voor facility management & services

In de facility management-branche onderscheid je je door processen bij klanten te vereenvoudigen en verbeteren. Maar omdat het werk hiervoor meestal achter de schermen gebeurt, blijven de verhalen veelal onder de radar. En dat is zonde. Want goed zijn in wat je doet is essentieel, maar de markt dat ook laten weten is minstens even belangrijk. Bij LVTPR, hét PR-bureau voor facility management & services, weten we als geen ander hoe we jouw troeven naar voren moeten laten komen. Of het nu gaat om gebouwbeheer, onderhoud, schoonmaak, energie, security of welk ander facility-aspect dan ook.

Waarom kiezen voor een PR-bureau gespecialiseerd in facility management & services?

Wij vertalen jouw activiteiten en expertises naar bredere verhalen, vaak met een algemene maatschappelijke relevantie. Zo maken we je diensten en visie zichtbaar voor prospects en klanten. Wij combineren onze communicatie-expertise met onze kennis van de facility-sector en denken samen met je na over jouw key messages. Deze zetten we om naar content die aansluit bij de interesses van jouw doelgroep. Denk aan websiteteksten, social-kanalen, persberichten en klantencases. Ons doel als PR-bureau is om jou te positioneren in de meest geschikte media, op het juiste moment en met de juiste boodschappen.

Communicatie en PR voor jouw organisatie

Interne communicatie- of PR-projecten: LVTPR helpt je met alle gerelateerde zaken. Namen als Rentokil, Initial, Sealed Air, Diversey Care, Feilo Sylvania, Schindler en Merak deden al eerder een beroep op onze ervaring met PR en communicatie voor de sector. We werken voor hen in Nederland, België en/of Luxemburg.

Benieuwd wat LVTPR voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)2 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België of +31 (0)30 65 65 070 en info@lvtpr.nl voor Nederland.