Zoeken

Het PR-bureau voor Food & Drinks

Van de laatste foodtrends tot de hipste drankjes; de keuzes die de consument op het gebied van voeding moet maken zijn elke dag moeilijker. Belgische initiatieven zoals Dagen Zonder Vlees en Tournée Minerale maken de consument bewust van zijn voedingspatroon. In Nederland is de Fairtrade Week populair. Tegelijkertijd ontwikkelen merken steeds meer producten die inspelen op de gezondheidstrend. Alleen hoe kom jij daar als merk tussen? Hoe positioneer jij je ten opzichte van de concurrentie? Welke boodschappen vertel je, en welke juist niet? Wij zijn LVTPR, PR-bureau voor Food & Drinks.

Culinaire positionering in de Benelux

Onze Consumer & Brands-consultants zijn dagelijks bezig met het in kaart brengen van trends en ontwikkelingen. In België, Nederland en zelfs Luxemburg. Mede op basis hiervan vertalen we jouw positionering naar een communicatiestrategie voor al je doelgroepen. Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ervoor gezorgd dat we het medialandschap kennen in alle drie de landen. En dus ook de verschillen kunnen benoemen. Van journalisten tot influencers. En van belangenorganisaties tot (lokale) overheden. Wij helpen jou je boodschappen smakelijk op te dienen op de manier en de plek die de doelgroep het liefst heeft.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor food & drinks

LVTPR werkt voor grote spelers in de food & drinks-sector. Zo begeleidden we HelloFresh bij haar introductie in Wallonië en Luxemburg. Tot onze opdrachtgevers behoren ook bekende namen als Brouwerij Haacht en PLUS. We kennen zo de markt en maken de tongen regelmatig los bij media voor al deze bedrijven. We zitten vast aan tafel om dit ook voor jou te doen.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw food & drinks-merk kan betekenen? Neem dan in Nederland contact met ons op via +31 (0)30 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com.