Zoeken

Het PR-bureau voor interne communicatie

De arbeidsmarkt trekt aan. Met als gevolg: een war for talent. Maar die mensen die je na een uitgebreid proces hebt aangenomen, wil je niet kwijt. Jouw werknemers zijn belangrijk om je organisatie draaiende te houden, en juist daarom een belangrijke groep stakeholders. Hoe houd je ze trots op jouw bedrijfscultuur en op wat ze samen bereiken? En tevreden, zodat ze blijven? LVTPR is het PR-bureau voor interne communicatie. Wij helpen je van jouw medewerkers ambassadeurs te maken.

Waarom kiezen voor het bureau voor interne communicatie?

Of het nu gaat om een volledige interne communicatiestrategie of om de uitvoering van een bestaand intern communicatieplan – LVTPR verzorgt jouw interne employer branding. Samen kijken wij naar de boodschappen die je wilt overbrengen aan jouw werknemers, hoe je jouw bedrijfswaarden tot leven brengt, hoe je begrip creëert of de interne communicatie verbetert, en hoe je ervoor zorgt dat medewerkers zich betrokken voelen. We bieden een uitgebreide mix aan mogelijkheden – zowel online als offline. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsmagazines, interne nieuwsbrieven, templates voor ad-hoc-communicatie, social media en bedrijfsevenementen. Wij vinden de tone-of-voice bij jouw interne bedrijfscultuur en vullen deze visueel volledig conform je huisstijl in. Nog geen eigen huisstijl? Ook die werken wij graag samen met jou uit.

Interne communicatie en PR voor jouw organisatie

Wij hielpen al eerder kleine en grote spelers, zowel B2B als B2C. Wij werken voor klanten in België Nederland en/of Luxemburg. Lees hier bijvoorbeeld hoe we QbD hielpen om de werknemerstevredenheid over hun interne communicatie te verbeteren. Zoek je een partner die strategisch meedenkt of juist een die jouw strategie creatief vertaalt? Neem dan contact met ons op via +32 (0)2 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België of +31 (0)30 65 65 070 en info@lvtpr.nl voor Nederland.