Zoeken

Het PR-bureau voor mobility

De mobiliteitssector is continu in beweging. Denk alleen al aan elektrisch rijden, het toenemende gebruik van deeldiensten en de opkomst van mobility on demand. Ook duurzaam gebruik van mobiliteit is een hot topic. Heel wat mobiliteitsspelers varen dezelfde koers, waardoor het een uitdaging is om het verschil te maken. De experts van LVTPR – het PR-bureau voor mobility – weten hoe jouw merk te positioneren en timmeren zo aan de weg naar een onderscheidende positionering van jouw organisatie, product of dienst.

Jouw boodschap telt

Als je kiest voor LVTPR, kies je voor een PR-bureau dat begrijpt hoe de mobiliteitsmarkt in Nederland, België en Luxemburg in elkaar steekt. Of het nu gaat om traditionele media, influencers en bloggers of andere stakeholders, zoals overheden of belangenorganisaties. Dankzij jarenlange ervaring beschikken we over de juiste contacten, middelen en vaardigheden om jouw boodschap te krijgen waar je ‘m hebben wilt. Inderdaad, bij de juiste doelgroep.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor mobility?

Ook in communicatie gaan de ontwikkelingen razendsnel. Geen zorgen, wij zijn ze altijd nét een stap voor. Met ruime ervaring in de mobiliteitssector werken we voor verschillende mobiliteitsklanten – van multinationals tot kleinere start-ups. Wat dacht je van luchtvaartmaatschappij Air Belgium? Of carsharing-speler DriveNow en parkeerapp EasyPark?

Meer informatie

Weten wat LVTPR voor jouw mobility-merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl voor Nederland of via +32 (0)2 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België.