Zoeken

Het PR-bureau in Utrecht

Gevestigd in of rondom Utrecht en op zoek naar een PR-bureau in de buurt? Een bureau met expertise in B2C en B2B in Nederland, België of de hele Benelux? Dan ben je aan het goede adres.

Wij zijn LVTPR, het PR-bureau met een hoofdkantoor in Bunnik, vlak bij Utrecht. Hiervandaan ondersteunen en adviseren we organisaties bij het effectief bereiken van doelgroepen. Lokaal in de regio, nationaal in Nederland of België en internationaal door heel Europa. Onze ervaring en ons enthousiasme helpen bij het maken van essentiële keuzes. En dat alles vanuit het centrum van Nederland.

Waarom kiezen voor het PR-bureau in Utrecht?

Een modern PR-bureau houdt zich vandaag de dag met veel meer bezig dan alleen traditionele PR-activiteiten zoals media- en bloggersrelaties onderhouden en persberichten versturen. Dat geldt ook voor LVTPR. Want of je nu zoekt naar een bureau voor het vindbaar maken van je (online) content, voor het creëren van relevante posts voor social media, het bereiken van doelgroepen via media en influencers of het schrijven en opmaken van klantcases. LVTPR heeft de expertise en kennis in huis.

LVTPR denkt mee over de juiste boodschap en maakt content die scoort. Waarom je kiest voor ons? Natuurlijk omdat we de regio Utrecht gevestigd zijn en je dus altijd langs kunt komen voor een kop koffie of een brainstorm. Maar ook omdat communicatie diep in onze genen zit. Wij vinden PR het allerleukste en interessantste vak ter wereld. Bij LVTPR werk je bovendien altijd met één team, speciaal samengesteld naar jouw wensen. Ons doel: jouw boodschap in de juiste media, op het perfecte moment. Daar kun je bij PR- en communicatiebureau LVTPR op vertrouwen.

Contact

Benieuwd wat LVTPR voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 30 – 65 65 070. Mailen kan ook op info@lvtpr.nl. Of als je toch zo dichtbij zit, kom gewoon langs in Bunnik.