Zoeken

Het PR-bureau voor vastgoed en bouw

De bouw- en vastgoedbranche ontwikkelt zich op hoog tempo. Steeds meer bedrijven automatiseren processen, waardoor de dynamiek verandert. Als organisatie in deze bedrijvige sector is het dan ook van groot belang je duidelijk te positioneren ten opzichte van de concurrentie. Door relevante verhalen te vertellen aan de juiste doelgroepen. Via de media waar doelgroepen zich bevinden. Alleen: hoe doe je dat op een consistente en gestructureerde manier? Welke kanalen zet je in en welke verhalen vertel je? Welke podia zijn relevant voor jouw organisatie? Een PR-bureau met expertise in vastgoed en bouw kan zomaar eens je ideale partner zijn. Een PR-bureau als LVTPR.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor de vastgoed- en bouwbranche?

LVTPR ondersteunt vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig bij PR-, marketing- en communicatievraagstukken. We voorzien ze van advies, creëren relevante content voor doelgroepen en brengen boodschappen zo consistent over. Via de eigen website, social media of (betaalde) media. Onze experts kennen jouw markt en uitdagingen en helpen je zo bij communicatieactiviteiten voor bijvoorbeeld jouw gebouw, bouwproduct of gebied. Denk ook aan smart city-ontwikkelingen. De samenwerking met content-, design- en eventspecialisten zorgt ervoor dat we elke communicatie-uitdaging aan kunnen. Bijkomend voordeel: we zitten in Nederland én België. Dus als je nu ondersteuning zoekt voor de hele Benelux of enkel voor een specifiek land: op ons kun je bouwen.

Communicatie en PR voor bouw- en vastgoedklanten

LVTPR heeft een gespecialiseerd PR-team voor de vastgoedsector. Nu de markt voor commercieel onroerend goed weer op volle toeren is, kunnen vastgoedbedrijven zich van hun concurrenten onderscheiden met opvallende communicatie. Tot onze vastgoed- en bouwklanten behoren onder meer Kingspan, CBRE, Bosch Power Tools, Real I.S., Thinkproject!, Wavin en Mindspace.

Benieuwd wat LVTPR voor jou kan doen in de bouw- en vastgoedsector? Neem dan contact met ons op via +32 (0)2 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België of +31 (0)30 65 65 070  en info@lvtpr.nl voor Nederland.