Zoeken

Het PR-bureau voor retail

De retailmarkt is een markt waarin binding met en vertrouwen van een klant belangrijker is dan ooit. PR-bureau LVTPR – het PR-bureau voor retail – helpt u met het maken van de juiste keuzes. Altijd enthousiast en gericht op een optimaal resultaat. We werken voor grote winkels, franchisers, ketens en toeleveranciers. We helpen hen met hun volledige communicatie of verzorgen losse PR-projecten.

Effectieve communicatie is een uitdaging. Vooral in een dynamische sector als de retail. Bij LVTPR weten we hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Het bouwen van een merk, het versterken van binding met uw klant, een betere vindbaarheid online; we helpen u graag. Daarbij zetten we voor u de middelen in die daarvoor het meest geschikt zijn. Denk aan social media, marketing-PR, contentmarketing, evenementen, guerrilla of traditionele PR. Bij LVTPR vindt u alles onder één dak. En dat alles in Nederland, België, Luxemburg of de hele Benelux. Dat werkt wel zo prettig en effectief.

Ga met het PR-bureau voor retail in zee als u zoekt naar:

  • een partij die meedenkt over het verhaal van uw product, bedrijf of dienst;
  • die uw boodschap weet over te brengen naar consumenten en media;
  • een creatief klankbord op social mediagebied;
  • en die de voor u kwalitatieve content maakt die scoort.

Communicatie en PR voor retailklanten

Gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de on- en offline retail profiteren van onze expertise. Zo werken we onder meer voor PLUS, Retail Jaarprijs en Retail Event Nederland. Ook toeleveranciers als Toshiba TEC en Ctac profiteren van onze PR-diensten. Dit alles doen we voor hen in Nederland, België en Luxemburg.

Benieuwd wat LVTPR voor uw retailorganisatie kan betekenen? Neem dan voor Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of mail naar info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.comWij horen graag van u.