Zoeken

31 -05-2020

ROCHE Global doet beroep op LVTPR voor interne communicatiecampagne

31 -05-2020

ROCHE Global doet beroep op LVTPR voor interne communicatiecampagne

LVTPR België heeft ROCHE Global, het in Zwitserland gevestigde internationale gezondheidszorgbedrijf, verwelkomd als nieuwe klant. Sinds begin 2020 adviseert en ondersteunt LVTPR hen bij een wereldwijde interne communicatiecampagne. Naast het leveren van strategisch advies rond messaging, communicatie en branding is LVTPR ook nauw betrokken bij de executie. Dit omvat onder andere de creatie van video- en nieuwsbriefcontent, redactioneel werk voor de content hub en een brand guide (inclusief wordmark en diverse branded templates). LVTPR werkt daarvoor nauw samen met  Contentbureau en SjansenDesign, die ook tot de LVT Group behoren.

Karolien Hessels, managing director bij LVTPR België: “Ons bureau is al jaren gespecialiseerd in corporate en interne communicatie voor een zeer gevarieerd portfolio, gaande van lokale b2b-klanten tot internationale consumer brands. We zijn er bijzonder trots op dat een gerenommeerd internationaal farmabedrijf als ROCHE Global ons heeft uitgekozen om hen te begeleiden bij zo’n belangrijke en boeiende wereldwijde communicatieoperatie. We hebben de eerste fase van het project al met succes afgerond en ik ben erg blij dat ROCHE heeft besloten om verder op onze expertise te vertrouwen. We staan te popelen om dit project naar het volgende niveau te tillen.”

Over Roche

Roche is een wereldwijde pionier op het gebied van farmaceutica en diagnostiek die via wetenschappelijke ontwikkelingen de levenskwaliteit van mensen wil verbeteren. Door de  kracht van farmaceutica en diagnostiek te combineren, positioneert Roche zich als leider in de gepersonaliseerde gezondheidszorg – een strategie gericht op het aanbieden van de juiste behandeling voor elke patiënt, op de best mogelijke manier.

Roche is het grootste biotechnologische bedrijf ter wereld, met erg gedifferentieerde geneesmiddelen op het gebied van oncologie, immunologie, infectieziekten, oogheelkunde en ziekten van het centrale zenuwstelsel. Daarnaast is Roche wereldleider op het gebied van in-vitrodiagnostiek en weefselgebaseerde kankerdiagnostiek en loopt het bedrijf voorop in het beheer van diabetes.

De Roche Groep, met hoofdzetel in Bazel, Zwitserland, is actief in meer dan 100 landen en stelde in 2019 wereldwijd ongeveer 98.000 mensen tewerk.