Zoeken

06 -04-2022

TIER Mobility kiest LVTPR

06 -04-2022

TIER Mobility kiest LVTPR

“LVTPR heeft tonnen ervaring en expertise in mobiliteit en is gewend aan de snel veranderende omstandigheden binnen een scale-up.”

Florian Anders, internationaal Head of Corporate Communications at TIER Mobility

TIER Mobility, de grootste aanbieder van micromobiliteit wereldwijd, heeft LVTPR aangesteld als PR-partner voor België. Het PR-bureau voor Corporate en Lifestyle verzorgde al de Brusselse PR-lancering voor de internationale scale-up, en gaat het bedrijf verder adviseren en ondersteunen bij het behalen van zijn corporate en consumer PR-doelen in ons land.

Florian Anders, internationaal Head of Corporate Communications: In een vorige werkrelatie heb ik zelf ondervonden welke ijzersterke ervaring en expertise LVTPR heeft in de mobiliteitssector. Hun team beschikt over de juiste mix van expertise en skills – zoals storytelling, corporate communicatie en crisiscommunicatie – en over een stevig persnetwerk. Ze zijn ook in staat om te werken in snel veranderende omstandigheden die eigen zijn aan een scale-up zoals de onze. Die combinatie is wat wij nodig hebben om onze brand awareness te verhogen en om TIER te positioneren in een competitieve markt. De sterke persoonlijke klik maakt het plaatje compleet.”

Passie voor alternatieve mobiliteit

“Ons team is al jaren gepassioneerd door alternatieve mobiliteit”, verklaart Karolien Hessels, Managing Director at LVTPR Belgium. “Het is een fascinerende en snel evoluerende markt die bovendien mee bouwt aan een duurzame toekomst voor onze steden. Na succesvolle samenwerkingen met SHARE NOW, Go Sharing en XXImo, zijn we heel fier op dit nieuwe hoofdstuk met ’s werelds grootste multimodale micromobiliteitsoperator. Tijdens de Brusselse lancering merkten we al hoe kort en natuurlijk de communicatielijnen met het hele TIER-team zijn, en hoe open we staan voor elkaars adviezen – volgens ons een van dé drivers achter elke succesvolle PR-samenwerking. We kijken er enorm naar uit om met Florian en zijn team TIERs activiteiten in België verder te ondersteunen.

–> Ook op zoek naar een PR/communicatie-bureau voor corporate en/of lifestyle? Contacteer ons.