Zoeken

17 -06-2021

Kennissessie crisiscommunicatie

17 -06-2021

Kennissessie crisiscommunicatie

Een issue of een crisis komt bijna altijd onverwacht. Als je je zaken op orde hebt, beschik je over een crisiscommunicatieplan of heb je het nummer van een crisisexpert op speed dial staan. Maar veel organisaties zitten op dat moment met de handen in het haar en verliezen zo kostbare reputatietijd.

Daarom organiseren we bij LVTPR kennissessies rond crisiscommunicatie op maat van jouw organisatie. Heb je al basiskennis? Dan spijkeren wij die bij. Weet je helemaal niks over crisiscommunicatie? Dan beginnen we samen bij het begin, zodat je weet hoe te handelen als een crisis zich voordoet.

Deze sessie is nuttig voor alle managementleden, communicatiemedewerkers en voor iedereen die bij je bedrijfscommunicatie betrokken is.

Concreet bestaat de crisiscommunicatiesessie uit:

Theoretisch deel

– Hoe bereid je je voor op een crisis?
– Hoe ga je om met een crisis?
– Wie zijn je stakeholders?
– Welke boodschappen communiceer je via welke kanalen?
– Voorbeelden van eerdere crisissen en de lessen die je daaruit kan trekken

Praktijkdeel

In kleinere groepjes oefenen we rond een realistisch crisisscenario voor jouw organisatie.

Q&A

Welke vraag je ook hebt over crisiscommunicatie, LVTPR beantwoordt ze.

Na afloop krijgt elke deelnemer een recap met de belangrijkste learnings.

 

–> Wil je graag een kennissessie organiseren in jouw organisatie? Dat kan voor 1 persoon of voor grotere groepen. Neem contact op met ons en dan bezorgen wij je een offerte op maat.

–> Wil je je van a-z voorbereiden op crisissen die zich in jouw organisatie kunnen voordoen? Dan kom je hier te weten hoe we je klaarstomen. Of heeft het noodlot net toegeslagen en heb je nu meteen hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0496 13 43 89 of 0496 71 82 04. Onze crisisspecialisten staan 24/7 voor je klaar.