Zoeken

12 -03-2017

Weer drie nieuwe PR-consultants in Nederland

12 -03-2017

Weer drie nieuwe PR-consultants in Nederland

LVTPR Nederland is 2017 begonnen met de aanstelling van drie nieuwe medewerkers.

Allereerst is daar Gamine Kist (37), aangesteld als Senior PR-consultant Consumer & Brands. Zij brengt veel ervaring in de PR en brandmarketing met zich mee. Gamine heeft gewerkt als marketingmanager in de fashionwereld bij bedrijven als G-Star, McGregor en Aaiko. Daarnaast heeft zij een aantal jaar haar eigen communicatie-marketingbedrijf gehad: Comma Events & Advice. Gamine wordt als senior verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenportfolio van het Consumer & Brand-team.

Edmee Verbeek (23) start als Junior PR-consultant in het Nederlandse Business & Technology-team. Edmee heeft Communicatie en Media Design gestudeerd en werd door haar stage bij een PR-bureau enthousiast over het vak. Ook het opstarten van creatieve projecten zit in haar bloed, zoals haar eigen leren-tassenlijn laat zien. Ze staat te popelen om het team te ondersteunen bij interessante communicatieprojecten.

Esther van der Werf (25) begint bij LVTPR als Junior PR-consultant aan de kant van Consumer & Brands. Zij studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen in Groningen, waarvan een semester in San Diego, Californië. Daarnaast heeft zij een Master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Esther deed ervaring op als marketing- & communicatieassistente bij een reisbureau en als productie-assistente op de filmset van Schone Handen. Ook is zij expert op het gebied van videocontent.

“Met Edmee, Esther en Gamine breiden we onze teams opnieuw verder uit. We merken dat er een grote behoefte is aan diepgaande PR-kennis, gecombineerd met verstand van de diverse communicatiekanalen, branding en branches. Het heeft de afgelopen vijf jaar in ieder geval gezorgd voor een verdubbeling van LVTPR in de Benelux. En met deze drie kunnen we weer een stap vooruit”, zegt Charly Lammers van Toorenburg, Managing Director van LVTPR.