Zoeken

Werken bij LVTPR

TOON MEER

Scoort je huidige baan laag op een van de volgende termen: inhoud, creativiteit en een ongelooflijk leuk team? Dan is alleen dat al genoeg reden om bij ons te solliciteren. Niet voor niets staan we regelmatig in de top drie Best Agencies to Work For van Holmes Report. O, en zoek je doorgroeimogelijkheden en een continu opleidingsprogramma? Ook dat hebben we. Check onze PR-vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Geen vacatures die op jouw wens aansluiten? Of denk je ons team te kunnen versterken op een andere manier? Wij staan altijd open voor een kop koffie met (startende) communicatieprofessionals. Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met Tessa ter Hoeven via personeel@lvtgroup.com.

Nederland

Junior Communicatie & PR-consultant | 32-40 uur | Bunnik

Als junior Communicatie & PR-consultant kom je terecht in ons team van communicatie-experts in Bunnik, waar je in kleinere subteams gezamenlijk verantwoordelijk bent voor een aantal klanten. Als onderdeel van zo’n team onderhoud je goed contact met deze klanten, luister je naar hun wensen en maak je vervolgens met je collega’s een plan om de klant te helpen succes te behalen. Iedereen heeft zijn eigen taken, maar je werkt samen toe naar één doel. Het medialandschap heeft snel geen geheimen meer voor je en maakt je werkt daardoor nog leuker.  LEES VERDER »