Zoeken

Win jij in 2019 ook een award met impactvolle communicatie?

We vertelden je al dat wij bij LVTPR onze drive halen uit sterke en authentieke verhalen, waarmee we impact maken bij jouw doelpubliek. We tonen je ook graag hoe we dat recent nog gedaan hebben.

In enkele grote Vlaamse steden verkleedden we standbeelden als vluchteling om meer aandacht te vragen voor het vluchtelingendebat. Dankzij de massale media-aandacht overtuigde Vluchtelingenwerk Vlaanderen 43 procent meer deelnemers om mee te stappen met hun Refugee Walk dan het jaar ervoor. Met een prestigieuze SABRE Award voor ‘best EMEA guerilla campaign’ als bekroning. 

En wat later toonden we via een verborgen camera hoe IBD-darmpatiënten vaak geen toegang krijgen tot toiletten in winkels. Het resultaat van onze geïntegreerde campagne had onze klant Takeda nooit durven dromen: 13.000 petitiehandtekeningen en politieke aandacht voor een wetsvoorstel dat de toegang tot toiletten afdwingbaar maakt. Deze campagne sleepte een European Excellence Award-nominatie in de wacht.

Hoe we dat ook voor jou kunnen doen? 

Dat bespreken we met plezier bij een kop koffie. Zin om kennis te maken? Laat het ons weten via onderstaand formulier, wij doen de rest. En wie weet dingen wij volgend jaar samen mee naar een mooie award. 

Voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen gingen we letterlijk de extra mile en wandelden we 40 km voor de opvang van vluchtelingen.