Zoeken

26 -04-2017

Wolf Oil Corporation brengt Europese PR-belangen onder bij LVTPR

26 -04-2017

Wolf Oil Corporation brengt Europese PR-belangen onder bij LVTPR

Wolf Oil Corporation, de onafhankelijke Belgische producent van smeermiddelen, brengt zijn Europese PR-belangen onder bij PR-bureau LVTPR. Het bureau met vestigingen in Bunnik en Brussel verzorgt vanuit deze plaatsen de externe communicatie van Wolf Oil Corporation in de Benelux. Het treedt daarnaast op als centraal aanspreekpunt voor PR-bureaus in de tien andere Europese landen waar Wolf via een netwerk van partners zijn producten levert.

Wolf Oil Corporation is sinds 1955 actief als producent van hoogwaardige smeermiddelen die motoren sterker, duurzamer en zuiniger maken. Het bedrijf biedt oplossingen voor de auto- en motorbranche, de transportsector, de landbouw, de scheepvaart en de industrie. Wolf Oil is een van de weinige nog volledig zelfstandige olieproducenten in de wereld. Het bedrijf is dankzij een heldere visie en strategie, die de basis vormden voor de productontwikkeling, uitgegroeid tot een wereldwijde speler met twee sterke merken: Wolf en Champion.

“Wij zijn actief in een zeer dynamische markt met veel gelijktijdige ontwikkelingen. Dat vraagt om heldere communicatie naar al onze doelgroepen”, zegt Yves Decat, marketing director bij Wolf Oil Corporation. “Wij hebben in de afgelopen jaren regelmatig succesvol samengewerkt met LVTPR voor enkele specifieke projecten. Het is nu tijd om dit gestructureerd en op Europees niveau vorm te geven, zodat we onze boodschap op een consistente manier kunnen uitdragen.”

“LVTPR start met veel enthousiasme aan deze nieuwe samenwerking met Wolf Oil Corporation”, zegt Gijs van Beek, director B2B bij LVTPR. “Wij hebben Wolf Oil leren kennen als een innovatieve onderneming die veel waarde hecht aan merkbeleving en communicatie. Wij kijken ernaar uit om Wolf Oil daarin op Europees niveau te ondersteunen.”

Check hier wat LVTPR kan doen voor jouw automotive & mobility-organisatie.