Zoeken

31 -03-2021

Word jij onze nieuwe kantoorbuur?

31 -03-2021

Word jij onze nieuwe kantoorbuur?

Net als veel andere bedrijven gaan wij – zodra de maatregelen dat toelaten – hybride werken. Oftewel: deels thuis en deels op kantoor. En dat betekent dat er ruimte vrijkomt in onze fijne kantoorvilla vlak bij Utrecht. 

 

Over het pand

Ons pand aan de Veilingweg 5 in Bunnik is onderdeel van het bedrijvenpark ‘De Fruitveiling’ en bestaat uit drie lagen. Het gebouw wordt omringd door laagbouw kantoor- en bedrijfsgebouwen en ligt op steenworpafstand van de A12, de bushalte, het treinstation én het centrum van Bunnik. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Kortom, we bieden je perfecte bereikbaarheid.

 

De beschikbare kantoorruimte is modern ingericht en heeft een oppervlak van 454 m2. De ruimtes zijn helemaal instapklaar; je kan het huidige meubilair overnemen en dus zo intrekken. Daarnaast heb je toegang tot uitgebreide gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een bemande receptiedienst, een lunchruimte, vergaderruimtes, een zonnig dakterras, een razendsnelle wifi-verbinding én een tafeltennistafel.

 

Ook niet geheel onbelangrijk is de koffiezetmachine met goede koffie. Bovendien is in het pand goed rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mindervaliden: er zijn een lift en een mindervalidentoilet aanwezig. 

 

Over je buren

Wij – je potentiële nieuwe buren – zijn een ambitieuze, creatieve groep. We werken in de communicatiebranche en zijn druk in de weer met pr, contentmarketing, influencermarketing en corporate communications. We werken hard, maar zijn ook absoluut te porren voor een kletspraatje, vrijdagmiddagborrel of andere vorm van gezelligheid.

 

Nieuwsgierig geworden? Dan kan je terecht bij de makelaar Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

 

Contactgegevens Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting

Telefoonnummer: 030-2322303

E-mailadres: bedrijven@ansdewijn.nl