Zoeken

Be different, Be NOP

NOP

Awareness creëren

Be different, Be NOP

NOP

Awareness creëren

Met je nieuwe kinderkledinglabel zo veel mogelijk wholesaleklanten en -prospects bereiken wanneer je bekend staat als zwangerschapskledingmerk. Dat was de uitdaging waar Noppies met zijn nieuwe label NOP voor stond. En dus werd LVTPR ingeschakeld. Het plan: introduceer NOP allereerst aan de modevakpers, zodat het kinderkledinglabel van daaruit meer bekendheid krijgt. Kinderspel.

Voor de introductie nodigden we de modevakpers uit om in juli langs te komen bij de NOP-stand op MARKET by Kleine Fabriek.

We verstuurden e-mailuitnodigingen en belden de pers persoonlijk op om te vragen of ze aanwezig wilden zijn bij deze tijdelijke en exclusieve expositie rondom het nieuwe kinderkledingmerk.

Ondanks de vakantieperiode en het lekkere weer dat Nederland begin juli in zijn greep hield, kwamen er grote titels binnen de modevakpers af op het event. De reacties op de interactieve stand van NOP waren positief en enthousiast. Onder meer de audiotour die de pers meenam langs de nieuwe collectie van NOP, zodat de genodigden het nieuwe merk konden voelen, ruiken én horen, werd goed ontvangen. Een geslaagde introductie waaruit bleek dat onze inzet niet voor nop was! Of eigenlijk wel dus.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: