Zoeken

Brilliant sound indoors, outdoors and on the move

Sonos

Productintroductie Sonos Move

Brilliant sound indoors, outdoors and on the move

Sonos

Productintroductie Sonos Move

Sonos introduceerde in september de Sonos Move, hun eerste slimme speaker op batterij. Move kan via wifi op het Sonos-systeem worden aangesloten, maar werkt ook met bluetooth. Hiermee geniet je binnen, buiten én onderweg van geweldig geluid. LVTPR kreeg de opdracht om de naamsbekendheid rondom deze nieuwe speaker te creëren én Sonos als leider in geweldige geluidservaring te positioneren.

Daarom bedachten we een event waarbij de media zelf konden ervaren hoe je de Sonos Move-speaker combineert met het binnen- en buitenleven. Het thema? Indian Summer. De productintroductie was immers aan het begin van een kleurrijke herfst. We nodigden verschillende mensen uit: onze warme mediacontacten van lifestyle media en influencers voor Sonos met een inspirerende trainingssessie met fitness-goeroe Radmilo Soda, waarna de gasten aanschoven voor een voedzaam ontbijt.

Voor de genodigden van het middagprogramma organiseerden we een ‘Indian Summer BBQ’ met een Big Green Egg-kok en een biersommelier. Dit gebeurde uiteraard allemaal met de Sonos Move-speaker aan onze zijde, zodat de gasten konden genieten van geweldige muziek.

Dankzij dit op maat gemaakte event én ons uitgebreide netwerk in lifestylemedia, leidde onze lobby tot een huis vol journalisten en influencers die de geluidservaring van Sonos Move volop konden beleven. Veel journalisten kwamen daarna naar ons toe en zeiden: “Het voelde veel meer als een leuk feestje bij vrienden thuis dan een persevenement.” Een groot compliment! Onder andere &C, ELEGANCE, Life After Football, Roomed en NSMBL deelden hun ervaringen online.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: