Zoeken

Lancering WONDERBOOM

ULTIMATE EARS

Redactietour

Lancering WONDERBOOM

ULTIMATE EARS

Redactietour

Een gemiddelde lifestylejournalist wordt overspoeld met techgadgets. Als je onder de aandacht wilt komen, moet je dus met iets ludieks en origineels komen. Dat was ons Belgische PR-team wel toevertrouwd toen het door Ultimate Ears gevraagd werd om een nieuwe bluetoothspeaker, de WONDERBOOM, te introduceren bij relevante lifestylemedia. Uitdaging: laat zien dat de speaker ‘playful’ is. In design, maar ook vooral water- en schokbestendigheid.

Allereerst selecteerden we zeven belangrijke redacties om langs te gaan in een redactietour. We namen niet alleen een aantal WONDERBOOM-speakers mee, ook sleepten we een echt ballenbad naar de redacties.

In dat ballenbad lieten we speakers vallen om te laten zien dat ze daar prima tegen kunnen. Het was aan de journalisten van de redacties om een duik te nemen en de speaker te vinden.

De redactietour leverde zo niet alleen de grootste lol, maar zorgde er ook voor dat de WONDERBOOM op het vizier stond van 23 media bij zeven Belgische redacties: Sanoma, Edition Ventures, De Persgroep, Roularta, Roularta Roeselare, Medialaan en Mediahuis. Here comes the boom!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: