Zoeken

Establish a solid ground for growth

Dopper

Online- en social-mediastrategie

Establish a solid ground for growth

Dopper

Online- en social-mediastrategie

Dopper is een groeiende, Nederlandse, sociale onderneming die zich ten doel heeft gesteld het gebruik van single-use plastic afval terug te dringen. Aan LVTPR vroeg het bedrijf een langetermijnstrategie te ontwikkelen voor de online platformen – cruciaal voor de verdere groei van het merk.

We analyseerden hiervoor allereerst de huidige staat van de website, webshop en socialmediakanalen. Daarbij ondersteunden we het wereldwijde marketingteam bij on- en offline projecten om de online aanwezigheid van Dopper naar een volgend niveau te tillen.

Na onze klus beschikt Dopper over een datagedreven online- en social-mediastrategie die past bij de merkidentiteit. Met daarin de webshop, website en aanwezigheid op Facebook, Instagram en LinkedIn. Bovendien voorzagen we Dopper van templates voor rapportage en analyse van de socialmedia-activiteiten. Allemaal factoren die ertoe leidden dat het belang van social media in het hele bedrijf vele malen groter is. Een perfecte basis voor de gevraagde groei dus.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: