Zoeken

14 -10-2017

Nieuws | Clark Bouwman digital strategy consultant LVT Group voor Benelux

14 -10-2017

Nieuws | Clark Bouwman digital strategy consultant LVT Group voor Benelux

LVT Group, de communicatiegroep voor de Benelux, versterkt zijn focus op digitale communicatie met de aanstelling van Clark Bouwman als digital strategy consultant. Na een uitstap naar bol.com keert Clark terug naar de LVT Group. Binnen zijn centrale, strategische rol zal hij zich inzetten voor klanten in Nederland, België en Luxemburg en zo de diverse labels binnen de LVT Group optimaal ondersteunen op digitaal gebied.

Clark werkte al eerder voor de LVT Group als social media strategist. Na een jaar als socialmedia- en contentmarketeer bij bol.com te hebben gewerkt, start hij opnieuw bij de LVT Group. Hier helpt hij klanten bij het uitrollen van hun digitale strategie en de inzet van influencer- en 360-gradencampagnes, contentmarketing en SEO. Clark brengt tevens ervaring mee op het gebied van PR en social media, met een achtergrond als PR-consultant bij onder andere Het PR Bureau en als socialmediamanager bij V&D. Net als andere nieuwkomers neemt hij deel aan diverse adviseurscursussen en masterclasses van de LVT Academy, om zo op soepele wijze in te stromen in de LVT Group.

“Na mijn vertrek bij de LVT Group miste ik al vrij snel de dynamiek van het bureauleven. Elkaar onderling uitdagen, grenzen verleggen: het gebeurt hier op vrijwel dagelijkse basis. Ook kan ik als digitaal strateeg een creatieve, verbindende en bepalende rol spelen bij zowel het opbouwen van merken als het herpositioneren en rebranden van organisaties”, aldus Clark Bouwman.

Charly Lammers van Toorenburg, Managing Director van de LVT Group: “Als full-servicecommunicatiegroep opereert de LVT Group dagelijks op het snijvlak van PR, online media en content. We zien dat klanten ook voor advies over online communicatie, social media en influencermarketing steeds vaker bij ons aankloppen. Kennis van messaging, storytelling én PR is namelijk cruciaal om merken te helpen de juiste boodschap over te brengen. Met Clark halen we een ervaren vakman in huis met de juiste expertisemix binnen deze gebieden. We zijn blij hem weer aan boord te hebben.”